انواع رگولاتوراستیل، استنلس استیل و گازهای آزمایشگاهی

رگلاتور یا همان فشارشکن برای گازها مورد استفاده قرار می گیرد. در مواردی که نیاز است فشار بین منبع اصلی (سیلندر گاز یا ژنراتور گاز) و ابزار تنظیم شود از رگلاتور استفاده می شود که بر اساس نوع گاز و فشار در مدل های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. رگلاتور ها از نظر سایز متفاوت می باشند و از نظر جنس بدنه به 2 نوع بدنه برنجی و بدنه استیل (فولاد ضد زنگ) تقسیم می شوند که هر دوی آنان برای تنظیم و اندازه گیری گاز به کار می روند. هر کدام از این تنظیم کننده ها استنلس استیل، برنج و کروم برای جنس گازهای مختلف به کار میروند.برای گازهایی که دارای خورندگی و سمی باشند از رگلاتورهای استنلس  استیل  استفاده می شود و برای گازهایی که خنثی می باشند و هیچ خورندگی ندارند از رگلاتورهای برنج و روکش کروم استفاده می شود، به طور متوسط رگلاتور های برنجی میزان درصد خطای بیشتری از مانومترهای بدنه استیل دارند و از طول عمر کوتاه تری نسبت به رگلاتور استیل برخوردار هستند.

                                                 رگلاتور استنلس استیل

رگلاتورهای استیل به دو دسته اصلی تقسیم می شوند:

رگلاتورهای تک مرحله ای

رگلاتورهای دو مرحله ای

رگلاتور تک مرحله ای در انواع مختلفی براساس نوع گاز، فشار ورودی، فشار خروجی، نوع گاز ورودی از رگلاتور تک مرحله ای، تعداد گیج رگولاتور تک مرحله ای متفاوت می باشد و  جنس دیافراگم در انتخاب رگلاتور تک مرحله ای اهمیت بسزایی دارد.  در این مدل از رگلاتور عملیات در یک مرحله انجام می شود و همچنین با کم شدن فشار سیلندر بر خلاف رگلاتور دومرحله ای ممکن است تغییراتی در فشار خروجی نیز ایجاد شود. باید توجه داشت زمانی که فاصله دستگاه از کپسول بیش از 3 متر است از این رگلاتور استفاده می شود.

رگلاتور دو مرحله ای نیز مانند رگلاتور تک مرحله ای عمل  می کند با این تفاوت که به صورت سری عمل می کند و دارای 2 دیافراگم می باشد که همین امر باعث می شود کاهش فشار در دو مرحله انجام شود.امکان تنظیم یکنواخت فشار خروجی با وجود کاهش فشار ورودی از سیلندر گاز جزوء خصوصیات اصلی این رگلاتورها به حساب می آیند.

رگلاتور 2 مرحله ای بیش از زمانی استفاده می شود که بیش از 3 متر با بازار مورد مصرف فاصله نداشته باشد.

تفاوت در این دو رگولاتور در این است که هنگامی که فشار داخل کپسول گاز یا خطوط لوله گاز کم شود در رگولاتور تک مرحله ای فشار خروجی رگولاتور بالا می رود ولی در رگولاتور دو مرحله ای تغییرات فشار ورودی بر روی فشار خروجی تاثیری ندارد .

پارسیان گاز در نهایت تخصص و تجربه با مشاوره دقیق امکان انتخاب محصول مناسب را برای شما مهیا ساخته تا علاوه بر کیفیت بسیار خوب از ایمنی بالایی نیز برخوردار باشید.

گازهای آزمایشگاهی

پارسیان گاز تولید کننده گازهای آزمایشگاهی فوق خالص در آنالیز ترکیب های شیمیایی,مصارف پزشکی و گازهایی که در کارخانه ها نیز استفاده می شوند همگی دارای بالاترین کیفیت و استاندارد هستند

انواع این گازها عبارتند از  گاز اتان, اتیلن، پروپان، پروپیلن، ایزوبوتین و N-بوتان، گاز میکس دی اکسید کربن، نیتریک اکسید، دی اکسید گوگرد و گاز نیتروس اکساید و مخلوط های گازهای کمیاب و نادر که شامل زنون ,نئون و یا کریپتون که برای استفاده در صنایع شیشه,نور و پژوهش به کار می روند. طیف گسترده ای از مخلوط های گازی کالیبراسیون برای استفاده در صنایع آزمایشگاهی وتحقیقاتی در انواع سایز های مختلف کپسول موجود می باشد.

               گازهای آزمایشگاهی

شرکت پارسیان گاز در زمینه تولید و فروش گازهای آزمایشگاهی تلاش نموده تا با بالاترین کیفیت و استانداردهای بر اساس استاندارهای بین المللی ISO 9002 و ISO 14001 نظر مشتریان خود را جلب نماید.